In de schoenen van de fotograaf II

Gemiddeld zijn we op de trouwdag zelf zo tussen 10 a 14 uur bezig, leggen we zo’n 15 km te voet af en zijn we constant bezig met het controleren van de technische aspecten en creatieve aspecten om alles zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

We beginnen dan ‘s morgens ook met een goed ontbijt om vol energie de huwelijksreportage te beginnen.

Meestal gaat de fotografe naar de bruid om het aankleden en eventueel de bruidsmake-up vast te leggen en gaat de fotograaf naar de bruid om daar het aankleden en andere details te fotograferen.

Een van de mooie momenten van de dag is als de bruidegom de bruid het boeket komt brengen en haar voor het eerst in de bruidsjapon ziet.

Wij zorgen er dan ook voor om elk vanuit een andere hoek te fotograferen om maar niets te missen van dit unieke moment.

Een van de fotografen focust zich deze dag op het bruidspaar en de andere fotograaf houdt zich ook bezig met wat er allemaal om het bruidspaar heen gebeurt. Zo kunnen we meer leuke en spontane momenten vastleggen

Tijdens de statieshoot op een of meerdere locaties halen we alles uit de kast om unieke foto’s te maken, we letten daarbij op licht, schaduw, kleur en elementen die op de locatie aanwezig zijn om te kunnen gebruiken.

Tijdens de huwelijksceremonie zorgen we ervoor dat we de ceremonie zo min mogelijk verstoren door te wandelen. We nemen dan meestal (als de ruimte het toe laat) elk een kant om van daaruit alles vast te leggen.

Na het aansnijden van de taart en het heffen van de glazen zit onze taak er dan meestal op. Heel soms blijven we ook op het feest om daar ook verslag van te doen.

Eenmaal thuis is het eerste wat we doen de foto’s uploaden naar de computer en wordt er een extra back-up gemaakt van alle foto’s op een externe harde schijf.

De fotospullen worden schoongemaakt en opgeborgen en de accu’s gaan weer aan de lader.

De volgende dag beginnen we dan met het selecteren van de foto’s

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

info@inbeeld.org

Deze website gebruikt enkel cookies om het systeem te goed te laten functioneren.